Loading...

Over de stichting

Spraakmakende projecten

Beleef Oisterwijk

Stichting Ons Oisterwijk is enorm trots op de bosrijke en gezellige gemeente Oisterwijk. De idyllische omgeving is een enorme trekpleister voor Oisterwijk en dat mag iedereen weten en beleven!

Uit een samenwerking voor een aantal grootse projectorganisaties is Stichting Ons Oisterwijk ontstaan. Deze spraakmakende projecten hadden als doel Oisterwijk te promoten en het welzijn van haar inwoners te verbeteren. Voorbeelden zijn de Oisterwijkse ijsbaan en de stoomtrein die door Brabant reed in het feestjaar 2012 ter gelegenheid van 800 jaar stadsrechten en in 2015 ter gelegenheid van 150 Jaar Spoor.

Stichtingsbestuur Ons Oisterwijk
Harrie Marsé en Peter Dirks

Doel van Stichting Ons Oisterwijk

De stichting heeft zich ten doel gesteld om bruisend Oisterwijk nadrukkelijker op de kaart te zetten en een extra impuls te geven aan de beleving. Daartoe gaat de Stichting activiteiten initiëren, organiseren en exploiteren ter welzijn van de Oisterwijkse inwoners, de recreanten, de bezoekers aan de Brabantse Parel en de aldaar gevestigde ondernemingen en ondernemers.

SBBI status

De ‘stempel’ die het maatschappelijke belang benadrukt is in aanvraag. Stichting Ons Oisterwijk heeft de SBBI status aangevraagd, ofwel een erkenning als Sociaal Belang Behartigende Instelling (lees over SBBI), zodra hiervan bevestiging is ontvangen, laten wij u dit weten.

Participatie en sponsoring Ons Oisterwijk

Zowel verenigingen, individuele inwoners als ondernemers kunnen participeren in onze activiteiten, middels een lidmaatschap of directe steun aan te realiseren activiteiten.

De PAREL Express op De Lind in Oisterwijk

Check beschikbaarheid PAREL Express

Boek uw activiteit

Laden...
Hoe werkt het

U reserveert de activiteit waaraan u wenst deel te nemen. U komt vervolgens in de betaalmodule om de activiteit af te rekenen. Daarna ontvangt u een bevestiging van uw reservering.